Бесплатная доставка от 60 € *Испания и Португалия

We ship worldwide *Shipping Conditions

100% надежной оплаты

 

Shitake Sotya (protein, fiber, minerals and vitamins) 90 caps.

Схитаке Сотиа (протеина, влакана, минерала...
Подробнее

Подробнее

8,39 €
(с НДС.)

Подробнее

Схитаке Сотиа (протеина, влакана, минерала и витамина) 90 капе. Схиитаке гљива је пореклом из Јапана, богат протеина, гвожђа, влакана, минерала и витамина (посебно Ниацин и рибофлавин) садржи високе количине антиоксиданата (витамина А, Е, Ц, селен и супероксид дисмутазу), и? Лентинан? Шта вам донети Антитуморски ефекат. Ово је значајан фактор у спречавању болести и коронарне болести и рак је једна од теорија узрока дуговечности. Лентинан је дериват шећера и експериментално је коришћен код људи и животиња, као Антитуморски. Његов ефекат је индиректно, кроз подстицање белих крвних ћелија (лимфоцита), и производњу интерферона, хормона који стимулише имуни систем. Интерферон се користи за лечење рака и као антивирусни, анти-упални и за лечење хепатитиса Б и Ц. То је Еритаденина и влакана, која смањују холестерол по стопи од 5-10% од стопа холестерола. Схиитаке спречава тромбозу у коронарних артерија смањењем вискозности крви. Његова низак садржај шећера и лизин садржаја праћење нивоа шећера у крви. Такође садржи претходница витамина Д, који постаје активан облик (Д3) са излагања сунцу. Витамин Д је неопходан за апсорпцију калцијума и фосфора, а има позитивне ефекте у лечењу рака дебелог црева. Схиитаке такође подстиче стварање простагландина, кроз линолеинске киселине присутне у схиитаке печурке. Линолна киселина се конвертује у организму у различитим типовима простагландина. Лентинан стимулише производњу Т ћелија које су се показале стимулише производњу простагландина Е1. Схиитаке је такође богата амино киселине, посебно. Мишић глутамин концентрације смањио за 50% након операције, тако да недостатак може да се спречи са схиитаке. Аргинин је још једна амино киселина у схиитаке, стимулише Т ћелија и спречава губитак азота после операције. Запаљење изазива повећање телесне потребе Глицин, серин, метионин и цистерина. Све су амино киселине присутне у схиитаке гљива.

Нравится ли вам этот товар?

информация о доставке

Все наши продукты отправляются при полной гарантии и безопасности. Доставка в Барселону / Каталонии 4 €, остальной части Испании и Португалии 6 €. Европа, Америка и остальной мир с 14,00 €. Смотреть все наши условия*

ВОЗВРАТ

У вас есть 14 дней, чтобы вернуть ваш заказ с даты прибытия в вашем доме. Мы гарантируем возврат суммы, уплаченной за возвращенные продукты из вашего заказа. Показать все детали нашей возвращенной политике.